Find et mobilabonnement tilpasset dit behov

mobilabonnement

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange mobilabonnementer, der er. Der er også stor forskel på de mange forskellige, så hvilket mobil abonnement og udbyder bør du egentlig gå med? Det undersøger vi nærmere nu.

Du kan få mobil abonnement der inkluderer masser af mobilbredbånd, data i EU, adgang til musik og tv-serier og så videre, mens andre mobil abonnementer bare giver dig det mest basale. Det er dit telefonforbrug og dine behov, du bør have fokus på, når du vælger et mobilabonnement.

Bruger du eksempelvis både streamingtjenester, musik, rigelig med mobilbredbånd i indland og når du rejser kan der være fordele ved at samle det hele i et abonnement. Flere abonnementsudbydere sælger mobilabonnementer som giver adgang til fx NetflixIHBO, lydbøger og Tidal og meget andet.

Hvis du har været kunde hos den samme selskab og haft samme mobilabonnement over længere tid, kan det være en god idé at undersøge hvor meget, du betaler om måneden. Det er desuden værd at tjekke, om dit mobilabonnement stemmer overens med dit forbrug, så du ikke betaler for noget, du aldrig bruger.

Fælles for teleselskaberne er, at de alle tilbyder god dækning mange steder i DK. Særligt hvis du har bopæl i byerne, er der ret stor mulighed for, at din dækning er pålidelig. Bor du langt væk fra byen, er det smart at undersøge de enkelte mobilselskabers dækningskort, inden du beslutter dig.

Der findes nemlig ikke meget, der kan være mere besværligt end ringe forbindelse på telefonen. Det er muligt at du kommer til at misse vigtige opkald.

Er du afhængig af mobilbredbånd, er det også bare besværligt, hvis internetforbindelsen ikke er til at regne med, og du af den årsag bliver forhindret i at arbejde, læse nyheder, se serier og film, lytte til musik eller tjekke Facebook og meget andet.

Hvilken mobil udbyder kan du gå med?

Udbyderne Telmore og Yousee afbenytter alle TDC-netværk. Det betyder, at du ved disse mobilselskaber modtager ens dækning uanset hvilket af disse selskaber, du vælger. Men prisen, kundeservice og udvalget af mobil abonnementer vil variere afhængig af mobilselskab.

Call me, Telenor, Telia og CBB Mobil benytter alle det samme netværk, så her modtager du også den samme mobildækning uanset hvilket udbyder, du bliver kunde hos.

tdc mobilabonnement

Mobilselskabet Oister og Selskabet 3 benytter endvidere begge på udbyderen 3’s netværk

Hvem du vælger er helt din beslutning. Som nævnt er en fællesnævner for abonnements udbydere, at de alle giver dig mulighed for at få pålidelig telefoni mange steder i DK. Men det kan være, at du har bedre erfaring med et selskab frem for en anden?