Fjerde tyveri hjemmet på seks måneder – nu skaffer vi et alarm system

alarm

For to uger siden da min kone og børn kom hjem fra et par dage i vores fritidhus havde vi desværre haft indbrud i vor bolig. Indbrudstyvene havde været alle vores ting og taget vor smykker, TV og IT udstyr. Det er ikke første gang at det har fundet sted men hver evig eneste gang er det frygteligt. Sidste gang det skete havde røverne ikke rodet i huset men kun stålet vores designer lamper og vor ene Bestlite lampe i stuen. Men dette indbrud virkede meget mindre planlagt og det tog en hel uge at rydde op. Tyvene havde ganske enkelt tømt alle skabe ud på gulvet, ak ja selv bryggerset havde tyveknægtene gennemrodet.

Den gang da vi købte vores hus for fire år siden var der allerede ophængt alarmer plus tyverialarm hvilket vores håndværkere selvsagt lod blive. Dog lader det ikke til at det reagerer super godt længere. Af samme grund har jeg bestemt mig for at investere nogle bedre tyverialarm. Min lillebror har anbefalet en slags men min hustru og jeg vil nu trods alt at spørge vores omkringboende hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vor forsikring har foreslået at vi får bolte på alle vor døre og vinduer således at det fremkommer sværere for røverne at finde en vej ud. Min kone og jeg er dog overhovedet slet ikke vild med ideen om at børnene og os faktisk skal være låst inde sammen med tyvene hvis de foretager indbrud når vi sover.

Min kone og jeg har virkelige brug for en alarm der er koblet til vores mobiltelefoner. Således kan vi unden problemer at se hvis der er ubudne besøgende hvis familien er på weekend eller i vores kolonihavehus. Desuden er det praktisk at man kan se om alarmen er startet så man kan få fat på genboerne, sådanne at de kan ringe til politiet. Det er ligeledes meget vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vores børn nemt kan navigere. De kommer jo hjem fra SFO et par timer før min hustru og jeg cykler hjem fra arbejde. Alarmen skal være let at navigere men dertil skal den også være langt bedre end vores forgående. Det aller vigtigste er at min hustru og jeg så hurtig så muligt laver en god løsning sådan at vi slipper for den ubehagelige følelse når familien kommer tilbage til en smadret dør og et gennemsøgt rækkehus.