Gem din ønskeliste fra Elgiganten på Ønskeskyen

elgiganten ønskeliste

Elgiganten er en butikskæde inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag 39 butikker landet over samt onlinesalg fra Elgiganten.dk. Hovedkontoret ligger i København. Siden da er selskabet vokset til at blive markedsleder med varehuse i både Danmark, Norge, Finland og Sverige samt franchisebutikker på Island, Grønland og Færøerne.

Elgiganten er elektronik butik og online hjemmeside. Du kan få alt elektronik fx. telefon, computer, høretelefoner, højttaler og fjernsyn. Elgiganten sælger også tilbehør til elektronikken som oplader og cover og panserglas. De har cover i alle farver og super fede print på coveret fx hjerter, stjerner, dyr, former og mange andre ting.

Jeg har købt mange gange fra Elgiganten og var meget tilfreds hver gang. De viser god service og venlighed når man spørger dem om hjælp. Hvis jeg lige manglede en oplader går jeg tit i Elgiganten. Jeg har også et par gange printede mine egne billeder og forskellige størrelser og former. Jeg brugte billederne til at lave en billedkollage. Der er rigtig mange unge der kommer for printe billeder da det er populært at lavet de her collager. Jeg har oplevet at de også tage praktik i Elgiganten hvilket jeg synes er vild fedt da man bliver mere motiveret til at søge job der. Min familie kan også rigtigt godt lide firmaet fordi der er meget familievenlig og finder typisk rigtigt mange tilbud. Jeg har fået mange gaver fra Elgiganten og jeg har været rigtigt glad og tilfreds med kvaliteten og udsende.

Elgiganten har også mange forskellige brands fx appel, Huawei, Samsung, Microsoft og HP.

Bestil dine varer lige til døren

Elgiganten online hjemmeside er rigtigt smart da de har noget der hedder klik og hent hvilket vil sige at du gå ind på deres hjemmeside og vælger de ting du gerne vil købe og så tager du i butikken og henter det uden at komme i kontakt med for mange mennesker i de her corona tider. De levere inden for 1-2 dage. Hvis du står og mangler noget elektronik som skal komme hurtigt er det Elgiganten du skal købe fra.

Elgigantens mange tilbud

De meget ofte tilbyd og det kan man holde sig opdateret på deres hjemmeside. De har tilbyd hver eneste dag. Deres tilbyd op til 30% – 70% og det er super fedt fordi så kan du altid finde noget der er op tilbud og hvis det du gerne vil have ikke er på tilbud kan du vente til i morgen og så det være det er på tilbud.

Kontakt Elgiganten

Elgigantens kundecenter har åbent mandag-fredag kl.10.00-17.00 og lukket lørdag-søndag. Hvis du vil ringe til dem for at afbestille eller bytte kan du ringe på 7080 7070.