Måltidslevering er en god hjælp, hvis du ikke har lyst til madlavningen hver dag.

sammenlign måltidskasser

Mange af os kender til at stresse i sidste øjeblik pga. at der skal mad på bordet. Det er tidskrævende og er bøvlet. Al den tid kan du spendere på noget, der er noget mere sjovt på en travl arbejdsdag.
Det fikse ved måltidslevering er, at du slipper for at bruge tid på ugens mad og købe råvarer. I måltidskasser er en udtænkt menu og præcis de produkter, du skal bruge for at kokkerere spændende mad. Ingredienserne er afmålt i lige præcis de forskellige mængder, der skal bruges. Derfor undgår du at smide mad ud.

Der er mange måltidsleveringer på markedet. Der er kasser med måltider til dem der spiser plantebaseret, allergikerne, de kræsne, dem der gerne spiser økologisk, de miljøbevidste, familier med børn og dem, der bor for sig selv. Derfor findes der uden tvivl også en kasse med måltider, der passer perfekt til jeres behov.

Ligemeget hvilket firma du får måltidskasse af, kan I justere den, så den passer dine præferencer. Du kan bl.a. justere hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange antal, der skal spise. Og du kan endvidere selv bestemme hvilken ugedag, du ønsker at få dine måltider samtidig med at det er sund mad.
Har du ikke meget tid, kan du faktisk købe måltidskasser, hvor retterne er tilberedt, og det eneste, du selv skal bruge tid på, er at opvarme og servere måltiderne. På den måde slipper du for selv at skrælle grønt og stege fjerkræ.
Vil du omvendt at tilberede din mad selv, findes der også rigelig alternativer for det.
Der eksisterer som nævnt i det ovenstående et stort tilbud af måltidslevering, så der eksisterer én til dig uanset dine ønsker. Nogle af de mest populære firmaer er Simple feast og deres ofte valgte måltidskasser

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet antyder – ret nemt. Du har mulighed for fravælge imellem det brede udvalg af forskellige madplaner. Der findes populære retter, retter fra andre lande, mad til børn og så videre. Fødevarerne i måltidskasserne fra Retnemt er som dem, du handler i dagligvarebutikkerne med tilkøb af økologiske fødevarer, hvis du ønsker det. Du kan nemt udskifte retterne i leveringen fra gang til gang, hvis du gerne vil afprøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Aarstiderne er de friske varer og økologi i fokus. Her får du rigelig af grøntsager i dine ugeplaner. Der eksisterer en hel del forskellige måltidskasser at vælge imellem. Er du vegetar, er Aarstiderne et godt bud på måltidslevering. Der findes derudover også flere muligheder for at tilvælge måltider med kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er tilberedt mad leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme retterne og servere det. Hurtigt i en stressende hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du foretrækker vegetarisk måltider eller måltider med kød. Du kan også kombinere det, hvis du kun foretrækker enkelte retter uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood måltidskasse er mest måltider med fisk og klimavenlig mad. Du kan selvfølgelig vælge levering af måltider med gris og fjerkræ. Skagenfood leverer derudover måltidslevering med færdiglavet retter. Der eksisterer således de fleste hos Skagenfood.