Nu er det slut med forstoppet tarme – min familie og jeg har udelukket al kulhydrat væk fra vor spisevaner

sund livsstil

I sammenråd med hele familien har vi bestemt at vi skal starte på at leve og føre et sundt liv. Det gælder ikke kun kernesund kost men desuden også om at dyrke motion. Min mand og jeg har købt en bog om helbredet og grunde til stress og jeg er helt sikker på at alle i husstanden, små som store, vil tilegne sig meget mere velvære ifald hele familien forandrer vores livsstil og kostvaner.

De små folk i familien har fået lov til at udpege en fritidsaktivitet, som de kan starte på i næste uge og min fyr og jeg er så småt startet på at løbe fire gange om ugen. Min mand og jeg har oplevet en betragelig forskel til trods for at vi kun har løbet i lidt over tre uger. Vi er stort set aldrig mere dødtrætte når børnene er blevet lagt i seng og vi har som par utrolig meget mere velvære.

Hvad angår spisevaner har vi ligeledes forandret alle vor vaner fuldstændig. Vi har fjernet alle kulhydrater fra vor kost og investeret i en helt ny Spirali hvilket nu er blevet fast inventar i vor køkken. Redskabet kan skære grønne råvarer såvel som rodfrugter, og dermed kan min bedre halvdel og jeg nu udbytte brød med friske salater i tynde skiver. Dertil er min familie og jeg begyndt at indtage lidt vitaminer hver eneste dag, og især Omnimin er rent faktisk virkelig godt. Jeg supplerer desuden med Mega B, så jeg til enhver tid er fyldt med vitaminer. Min mand påtænker desuden at starte på at spise Epa-gla Fiskeolie på grund af at det er virkelig godt for kredsomløbet. Som alle andre mænd er min kæreste ikke den bedste til at spise fisk og skaldyr, så derfor er jeg ret sikker på at det vil være en ret fornuftig ide at indtage ekstra vitamipiller med fiskeolie.

Vores sidst tilkommenede kan selvfølgelig ikke være en del af vor splinter nye spisevaner endnu. Jeg forbereder næsten uden undtagelse alt børnemad selv, men en sjælden gang er det godt at have en smule i reserve især når det skal gå lidt hurtigt eller hvis vi er ude hos nogle venner. Undertegnede har ind til videre brugt Holle Børnemad men min faster har foreslået at jeg også prøver med Ellas Kitchen for variationens skyld. Hendes søn er ret begejstret for det, så undertegnede planlægger at hitte noget af det på the World Wide Web. Undertegnede kan til en hver tid advokere for alle familier at modificere deres levemåde. En sådan ændring giver til en hver tid en friskere husstand.